torstai 2. joulukuuta 2010

Dance like no-one's watching

Ee:n kivasta bloggauksesta sain kipinän listata itsekin kymmenen asiaa, jotka juuri nyt tekevät onnelliseksi. Koetan malttaa keksiä joitain muitakin kuin Sen, vaikka onhan sekin mainittava. Ekana.

1. Se, joka saa minut hymyilemään ihan tavallisena tiistaiaamuna E-junassa ja huokaamaan syvään onnesta Prisman kassajonossa silkan ajatuksen voimalla.
2. Synttärit ja etenkin niiden tiimoilta pidettävät teemabileet, joiden vuoro on sunnuntaina ja joiden verukkeella saan haalittua kaikki ystäväni yhteen ja meillä on alibi pukeutua hupsusti ja laulaa ja tanssia aamuun saakka.
3. Roller Derby, jota olen menossa katsomaan ensi kertaa livenä lauantaina ja sen jälkeen... Kukapa tietää. Olen suunnattoman innoissani. Enkä saa nukutuksi, kun mietin itselleni sopivaa derbynimeä. Morticia Minx? Kat von Me?
4. Treenikämppä, jossa pääsin tiistaina käymään ekaa kertaa ja jonne toivon mukaan tulen kulkeutumaan vielä useastikin. Mikki löyhkää kastuneelle tuhkakupille ja pitää opetella laulamaan tulpat päässä ettei aina tinnitä kotiin lähtiessä. Mutta kuin siistii!
5. Suolatut cashew-pähkinät ja jouluomenan makuinen siideri. Yhdessä ja erikseen.
6. Kirjaston Bestseller-hylly, joka on paitsi lumoava myös petollinen. Viikon kierre on niin helppo synnyttää.
7. Uusi duuniläppäri, joka toden totta on läppäri eli siis tarvittaessa kotiin kuljetettava. Siinä on kokonainen Office-pakettikin!
8. Yllätykset ja salaisuudet. Olen maailman huonoin kestämään salailua ja vähällä menehtyä uteliaisuuteen nanosekunnissa, mutta silti jotenkin rakastan sitä koko speksiä.
9. Veronpalautukset ja niillä maksettavat uudet leimat.
10. Harmittomat naarmut, joista tietää kuoriutuvan upeita arpia. Ja vähän ehkä mustelmatkin, vaikka se kuulostaakin väärälle miten tahansa sanottuna.

Nyt on mentävä nukkumaan, jotta pystyisi vetämään loppuviikon jännät putkeen, kesken lyykähtämättä.

1 kommentti:

nuunis kirjoitti...

mä oon niin kade tosta bändiksestä! mikään ei oo siistimpää kun bändis! bändis!

onneks roller derby jaetaan kokemuksena :) mua vähän säälittää itseni, koska en ikinä voisi harrastaa sitä, koska rullaluistimilla oon ihan surmanajaja.